Adıyaman’da ‘Yaman 2’ Huzur Operasyonu

    0
    403

    Adıyaman ve İlçelerde, polis tarafından ‘yaman 2’ huzur operasyonu ismini verdiği denetimlerde 1748 şüpheli sorgulanırken, 383 araç aranarak, 16 iş yerinde denetim yapıldı.

    Adıyaman Emniyet Müdürlüğü tarafından ‘yaman 2’ huzur operasyonu adı verildiği denetimlerde il ve ilçelerde farklı noktalarında oluşturulan kontrol noktaları ile merkezde bulunan işyerleri ve durumundan şüphelenen şahıslarda sorgulama yapıldı.

    Uygulama noktalarında durdurulan araçlar didik didik aranırken, araçlar içerisinde bulunan şüphelilerin kimlik kontrolü yapıldı.

    Özel Hareket polislerin ve zırhlı araçlarında katıldığı uygulamada 350 polis görev alırken, yapılan uygulamada 1748 şahıs sorgulandı, 383 araç sorgulaması yapılarak arandı, 188 işyerinde ise denetim yapıldı,

    Çeşitli suçlardan aranması olan 4 şüpheli gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Ruhsatsız olarak çalıştırılan 9 işyerine işlem yapılırken, ayrıca 2 araca da işlem yapıldı. Yetkililer uygulamaların aralıksız sürdürüleceğini, ayrıca vatandaşların kurallara uyması gerektiğini söylediler.

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz