Adıyaman Belediyesi’nden Yaz Spor Okulu Başarısı

    0
    394
    Adıyaman Belediyesi’nden Yaz Spor Okulu Başarısı
    Adıyaman Belediyesi’nden Yaz Spor Okulu Başarısı

    Adıyaman Belediyesi tarafından yürütülen yaz spor okullarına bu yaz büyük ilgi gösteren Adıyamanlılar, 9 dalda katıldıkları sportif faaliyetler ile yaz mevsimini değerlendiriyor.
    Bu yıl, Adıyaman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde 8 Haziran’da faaliyetlerine başlayan Adıyaman Belediyesi Yaz Spor Okulları; Futbol, Basketbol, Yüzme, Kort Tenisi, Judo, Taekwondo, Karate, Güreş ve Boks dalları için öğrenci kabul etti.
    Adıyaman Belediyesi bünyesinde faaliyetlerini başarıyla yürüten Yaz Spor Okulları bünyesinde bu yaz toplam 2 bin 500’ün üzerinde öğrenciyi sporla buluşturduklarını ve gösterilen ilgiden oldukça memnun olduklarını dile getiren Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, yeni açılacak tesisler ile Adıyaman’da sporu daha ileriye götürmeyi amaçladıklarını belirtti.

    Başkan Kutlu, “8 Haziran’da startını verdiğimiz Yaz Spor Okullarımız bu yıl Futbol, Basketbol, Yüzme, Kort Tenisi, Judo, Taekwondo, Karate, Güreş ve Boks dallarında öğrenci kabul etti. Özellikle belediyemiz tarafından bu yıl hizmete açılan Kapalı yüzme Havuzumuza gösterilen ilgili gerçekten görülmeye değerdi. Çocuk, yetişkin bay ve yetişkin bayan gruplarında 2 binin üzerinde öğrencinin kayıt yaptırdığı yüzme branşımızın yanı sıra diğer branşlara da gösterilen ilgiyle birlikte bu yıl toplamda 2 bin 500’ün üzerinde öğrenciyi sporla buluşturmuş olduk. Bu başarıda emeği geçen tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum” diye konuştu.

    PHA

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz