Adıyaman Belediyesinden, Kutlu Doğum Etkinliği

    0
    243

    Adıyaman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından kutlu doğum konferansı düzenlendi.
    Hazreti Muhammed (S.A.V.)’in dünyayı şereflendirmesi münasebetiyle gerçekleştirilen etkinlikte, yazar ve şair Dr. Senai Demirci konferans verdi.
    TPAO Konferans Salonu’nda icra edilen programın açış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, bu tür aktivitelerin devam edeceğini belirterek, etkinliğe yoğun ilgi gösteren tüm katılımcılara teşekkür etti.
    Daha sonra konferans vermek üzere sahneye davet edilen Dr. Senai Demirci, İslam kültürünün en ibretli kıssalarından biri olan Yusuf kıssası konusunu işledi. Kısastan önce Asrı Saadet döneminden birkaç örnek sundu. Daha sonra Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş tarafından Demirci’ye, gecenin anlam ve önemine binaen bir buket çiçek takdim edildi.
    Programa Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, AK Parti Adıyaman İl Başkanı İbrahim Halil Fırat, AK Parti Adıyaman Kadın Kolları Başkanı Ayla Pektaş, Adıyaman’ın önde gelen din alimlerinden Şeyh Muhyeddin El Cezeri (Seyda Hoca), Mor Petrus Mor Pavlus Kilisesi Rahibi Raban Melki Ürek, Alevi Kanaat Önderi Ali Büyükşahin, Anadolu Engelliler Derneği Genel Başkanı Abidin Harputluoğlu ve çok sayıda davetli katıldı.

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz