Adıyaman Belediyesi Bayrama Hazır

    0
    274

    Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, Yaklaşan Ramazan Bayramı Öncesi Vatandaşların Huzurlu Bayram Geçirmeleri İçin Gerekli Tedbirlerin Alındığı İfade Edildi.

    Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, yaptığı açıklamada vatandaşların rahat bir bayram geçirmesi için belediye olarak gerekli tedbirlerin alındığını söyledi.

    Başkan Kutlu Yaptığı açıklamada, “Vatandaşlarımızın rahat bir bayram geçirmeleri için belediye olarak gerekli tedbirleri aldık. Belediye beyaz masamız 24 saat vatandaşlarımızın hizmetinde,  herhangi bir olumsuzluk durumunda 153’den ulaşabilirler. Bayram boyunca belediye otobüslerimiz vatandaşlarımıza ücretsiz hizmet verecektir.  Büyük bir heyecanla başladığımız ‘11 Ayın Sultanı’ olan mübarek Ramazan ayının birini daha geride bıraktık. Manevi değeri çok yüksek olan Ramazan’dan sonra hep beraber Ramazan Bayramı’nı idrak etmenin hazırlığı içerisindeyiz. Bu vesileyle bütün hemşerilerimin ve İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, bayramın hepimize ve insanlık âlemine huzur ve barış içinde yaşama adına yeni imkânlar getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz