Adıyaman 1954 Spor’da Kamp 2 Ocak’ta Başlıyor

    0
    294

    Teknik Direktör Talat Özden;

    “Bu İle Şampiyonluk Yaşatmak İçin Elimizden Geleni Yapacağız”

     Türkiye Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 2. Grupta mücadele eden takımımız Adıyaman 1954 spor kulübü ikinci yarı hazırlıkları için 2 Ocak’ta Alanya’da kamp çalışmalarına başlayacak.

    Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan ve üst üste aldığı galibiyetlerle grubunda liderliğe yükselen takımımız Adıyaman 1954 Spor ikinci yarı hazırlıklarını yapmak üzere Alanya’da kampa girecek.

    İkinci yarıya kaldıkları yerden devam edeceklerini bunun içinde kamp sürecini en iyi şekilde değerlendireceklerini belirten Adıyaman 1954 Spor kulübü teknik direktörü Talat Özden; “Sezonun ilk yarısını hem galibiyetle hemde grup lideri olarak bitirmenin sevincini yaşıyoruz.  Oynadığımız son maçın ardından futbolcularımıza 2 Ocak tarihine kadar izin verdik. Yönetim kurulumuzun çabalarıyla kamp yerimiz belli oldu ve kısmet olursa 13 günlük bir kamp programımız olacak. Burada çalışmalarımızın yanı sıra hazırlık maçları yapacağız. Takım olarak iyi bir hava yakaladık ve bu tempoyu korumak adına 13 günlük kamp programını en iyi şekilde değerlendireceğiz. Sezon başından bu yana her konuda bize destek olan kulüp başkanımız Hüseyin Koç’un ikinci yarıya daha iyi hazırlanmamız adına elinden geleni yapmakta kendisine teşekkür ediyorum.  Takımımız şampiyonluk yolunda çok büyük bir yol aldı. Şu ana kadar takıma beklediğimiz desteği göremedik. Bütün yük, bütün sorumluluk kulüp başkanımızın omuzunda. Sayın valimizin, milletvekillerimizin, Belediye başkanımızın, sivil toplum kuruluşlarımızın ve  işadamlarımızın bu takıma sahip çıkmasını bekliyoruz. İnşallah bu takım sezon sonunda şampiyon olacak ve bir üst lige çıkacaktır.” Dedi.

    Adıyaman 1954 Spor kulübünden yapılan açıklamada ikinci yarı hazırlıkları için 2 Ocak tarihinde Alanya’da kamp programının başlayıp 15 Ocak’ta sona ereceği belirtildi.

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz