Gönül İnsanı Abdulcelil Şaraldı’dan İl Müdürü Hüseyin Elüstü’ne Ziyaret

0
35

Adıyaman’ın tanınan simalarından ve gönül insanı olarak bilinen Abdulcelil Şaraldı, Gençlik ve Spor İl Müdürü Hüseyin Elüstü’nü makamında ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette, samimi sohbetler ve sıcak bir atmosfer dikkat çekti. Abdulcelil Şaraldı’nın içtenliği ve gönül dolu sözleri, İl Müdürü Elüstü ve personeline moral ve motivasyon kaynağı oldu.

Ziyaretin ardından açıklamada bulunan İl Müdürü Hüseyin Elüstü, şu ifadeleri kullandı:

“Hayatta en kıymetli şey, kalpten gelen dostluklardır. Abdulcelil kardeşimizin içten gülümsemesi, samimi sohbeti ve tertemiz kalbi bizlere her zaman umut ve enerji veriyor. Bu güzel ziyareti için kendisine gönülden teşekkür ediyorum.”

Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin sunulmasının ardından hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.
İyilik, sevgi ve samimiyetin ön plana çıktığı buluşma, “insanı değerli kılanın unvanı değil, kalbinin güzelliği olduğu” mesajını bir kez daha hatırlattı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz