Okul Sporları Başlıyor

    0
    321

    2015 – 2016 EğitimÖğretim yılının başlaması ile birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Okul Spor Faaliyetleri fikstür çekimi yapıldı.

    Adıyaman genelinde geçen sene 24 farklı branştail ve ilçeler dâhil olmak üzere921 okulun ve 7.222 sporcunun okul sporları faaliyetlerine katıldığını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, bu sene 27 farklı branşta faaliyet göstereceğimiz Okul Sporlarına Küçükler, Yıldızlar, Gençler Bay- Bayan müsabakalarının yapılacağını söyledi.
    Gençlere spor alışkanlığı kazandırmak için çalıştıklarını belirten İl Müdürü Bağcı, şu bilgileri verdi:

    “İlimiz her geçen gün yeni spor tesislerine kavuşuyor. Özellikle Eğriçayı Atletizm pistinin de hizmete girmesi ile birlikte faal tesislerimize bir yenisini daha eklemiş olduk. Amacımız okul sporları ile öğrencilerimizin spora olan ilgilerini artırarak derslerinin yanısıra sosyal gelişimlerine de katkı sağlamaktır. Bu konuda tüm tesislerimizi öğrenci ve gençlerimizin hizmetine sunarken tüm branşlarda antrenörlerimiz nezaretinde spor yapan gençlerimiz arasından yetenekli sporcularımızı tespit ederek onların profesyonel spor hayatında yeni başarılara imza atmaları için özenle yetiştiriyoruz. Ben bu sene okul sporlarının geçtiğimiz yıla oranla daha fazla sporcu sayısı ile ve başarıyla geçeceğine inanıyorum. Tüm sporcu, antrenör ve okul sporlarında görev alacak arkadaşlarımıza şimdiden başarılar diliyorum”

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz