5 Yaşındaki Çocuğun Esrarengiz Ölümü

    0
    504

    Adıyaman’ın Besni ilçesinde yaşayan 5 yaşındaki Cuma Aksu boğaz ağrısı nedeni ile devlet hastanesine götürüldükten 1 gün sonra yatağında ölü bulundu. Ailenin iddiasına göre, doktorun verdiği ilacı içip uyuyan çocuk bir daha uyanamadı. Anne ve babasının ayrıldığı öğrenilen çocuğun babası ile kaldığı bildirildi.

    Olay Besni’nin Köseceli Beldesinde meydana geldi. Evinde rahatsızlanan 5 yaşındaki Cuma Aksu, babası Salih ve amcası Hicabi Aksu tarafından Besni Devlet Hastanesine götürüldü. İddiaya göre, yapılan muayenenin ardından 5 yaşındaki Cuma, bir şeyi olmadığı gerekçesiyle evine gönderildi.

    Besni Devlet Hastanesinde doktorun yazdığı ilaçları kullanan Cuma Aksu uyudu. Sabah ise baba Salih Aksu çocuğunu uyandırmak istedi. Çocuğunun hareketsiz olduğunu gören baba oğlunun öldüğünü fark edince çığlık atmaya başladı. Komşuları tarafından çağrılan sağlık ekipleri küçük Cuma’nın öldüğünü tesbit etti. Yakınları tarafından Besni Devlet Hastanesi morguna kaldırılan 5 yaşındaki Cuma Aksu’nun cesedini inceleyen Cumhuriyet Savcısı, otopsi için Malatya Adli Tıp morguna sevk etti. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

    Baba Salih Aksu, “Çocuğumu hastaneye getirdim. Doktorlar yaptığı muayeneden sonra boğazında iltihaplanma var diyerek ilaç yazıp gönderdiler. Herhangi müdahale tahlil falan hiç birşey yapmadılar. Eve gittik sabah kalktığımızda da çocuğumuzun ölüsünü bulduk.” dedi.

    Amca Hicabi Aksu ise: “Akşam 9:40’ta Devlet Hastanesine 5 yaşındaki yeğenimi getirdim. Karın ağrısı ve boğazında iltihaplanma var diye şikayette bulundum. Muayene ettikten sonra ilaç yazıp gönderdiler. Sabah ise cenazemiz oldu.” şeklinde konuştu.

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz